Nu har alla valpar hittat fina familjer att flytta till !

Molly som valp! Cavalier King charles Spanielvalpar planeras till hösten 2019

Välkommen till min sida om mina hundar, och min lilla hunduppfödning!

Jag Eleonor (Ellen) fick min första Cavalier som 8 åring (1981) En tricolortik vid namn Grynet, vi hade många roliga år tillsammans. Efter henne har det blivit några stycken 😀  Cavalieren är en härlig familjehund.

2004 fick jag mitt Kennelnamn Bergshults godkänt.😋

2016 Köpte jag min första Sankt Bernhardshund, en tik vid namn Baggemålas Paradis Inez. En dröm jag haft sen min barndom att få äga en alldeles egen stor härligt glad Sankt Bernhard. Inez har tagit hela familjen med storm på alla sätt! Hon fyller våra dagar med så mycket kärlek hundhår och rackartyg... Har inte ångrat mig en sekund att jag blev med St Bernhard. Februari 2018 fick jag förfrågan om att köpa en till Sankt Bernhard vid namn Kiibumbies Cosy "Cooper" En tilltänkt partner åt Inez. Han var då 2,5 år. Han är idag friröntgad både fram och bak, en jättehärlig kille!

Sommaren 2017 kom det in ytterligare en ny ras i vårat hem, en Papillon vid namn Alice. Hon är flockens lilla Polis, och försöker hålla ordning på oss alla. Hon är en fantastisk intelligent liten tjej. 

Jag vill att Du/Ni ska ha tänkt igenom erat valpköp innan ni köper valp. Att skaffa valp innebär ett stort ansvar, med mkt jobb. Men också en alldeles underbar tid i hundens liv, som aldrig kommer tillbaka. Dom små liven växer upp så fort!

Vid intresse av valp, är Ni välkomna att ringa eller maila

bergshult@hotmail.com

tel. 0767-822829

 

Sidan uppdaterades  2019-05-19

Inez och Cooper har blivit föräldrar till 9 stycken underbara valpar, föddes den 28 Mars. Finns både tikar och hanar kvar att tinga!

M-Kullen 8 veckor!

Tuva med Cooper och Inez våren 2018